schoon365 | dakreiniging | dakreiniger | gevel reinigen

Gevel en dakreiniging

Uw gevel en dak weer als nieuw

Een schone en goed onderhouden gevel en dak dragen niet alleen bij aan de uitstraling van uw pand, maar ook aan de levensduur ervan. Door de invloed van weer en wind, luchtvervuiling en andere factoren kan de gevel en dak van uw pand na verloop van tijd vervuild raken en er grauw en vlekkerig uit zien. Dit is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan op den duur ook leiden tot schade aan uw pand. Dus wilt u uw dak of gevel laten reinigen? Zoekt u een professionele dakreiniger?

Wij bieden professionele gevel- en dakreiniging aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren en gecertificeerde reinigingsspecialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om uw gevel en dak weer als nieuw te maken. We werken snel en efficiƫnt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Klanttevredenheid staat voorop!

Onze gevelreiniging omvat onder andere het verwijderen van mossen, algen en andere vervuilingen van uw gevel. We maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen die effectief zijn tegen vuil en tegelijkertijd uw gevel niet beschadigen. We kunnen zowel zachte als harde reinigingsmethoden toepassen, afhankelijk van het materiaal van uw gevel en de mate van vervuiling.

Ook voor dakreiniging kunt u bij ons terecht. We verwijderen mos, algen en andere vervuilingen van uw dak en maken uw dak weer waterdicht en bestand tegen de elementen. We werken met zachte en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw dak te beschermen tegen beschadigingen.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We begrijpen dat elk pand en elke situatie anders is en bieden daarom een op maat gemaakte service aan die volledig is afgestemd op uw behoeften en budget. Onze gevel- en dakreiniging dragen bij aan het behoud van uw pand en kunnen bijdragen aan het verminderen van de kosten van onderhoud en reparaties op de lange termijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en om een gratis offerte aan te vragen. Wij zijn trots op onze expertise op het gebied van gevel- en dakreiniging en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!