schoon365 | schoonmaakbedrijf

Over ons

Een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf dat zich richt op diverse sectoren, van kantoren tot ziekenhuizen en van woningbouwverenigingen tot winkelcentra.

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en hygiƫne. Dit doen wij door onze schoonmaakdiensten af te stemmen op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten en door altijd te streven naar de hoogste kwaliteit.

Professionele schoonmakers

Als schoonmaakbedrijf beschikken wij over een team van professionele en gemotiveerde schoonmakers die hun vak verstaan. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw pand of locatie op een efficiƫnte en grondige wijze te reinigen.

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook specialistische diensten aan, zoals gevelreiniging, tapijtreiniging en graffiti verwijdering. Door deze combinatie van reguliere en specialistische diensten kunnen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden voor al hun schoonmaakbehoeften.

Onze werkwijze is transparant en flexibel. We werken met duidelijke afspraken en heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook zijn wij in staat om onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van uw organisatie, of het nu gaat om de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden of de tijdstippen waarop deze plaatsvinden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan altijd voor u klaar!

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!