schoon365 | schoonmaakbedrijf | sectoren

Scholengemeenschap

Professionele en betrouwbare partner

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor het schoonmaken van uw scholengemeenschap? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakdiensten aan onderwijsinstellingen en hebben ervaring in het schoonmaken van scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

Flexibele schoonmaakdiensten

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het schoonmaken van verschillende soorten ruimtes binnen scholengemeenschappen, zoals klaslokalen, aula’s, sportzalen, toiletten en gangen. Wij werken met professionele schoonmaakmiddelen en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw school altijd schoon en hygiĆ«nisch is.

Wij begrijpen dat schoonmaakwerkzaamheden vaak buiten de schooltijden moeten worden uitgevoerd om de lessen niet te verstoren. Daarom bieden wij flexibele schoonmaakdiensten aan die worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Onze schoonmakers zijn beschikbaar op tijden die het beste passen bij uw schoolrooster.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en gebruiken wij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken waar mogelijk. Zo dragen wij bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Wij begrijpen dat het schoonhouden van een scholengemeenschap een grote verantwoordelijkheid is. Daarom nemen wij onze taak zeer serieus en zorgen wij ervoor dat uw school altijd schoon en hygiƫnisch is voor studenten, leraren en ander personeel.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het schoonmaken van uw scholengemeenschap.

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!