schoon365 | schoonmaakbedrijf | sectoren

Sectoren

Onze schoonmaak service biedt een brede oplossing voor verschillende sectoren, van winkelcentra en woningbouwverenigingen tot scholengemeenschappen, VvE’s, parken en complexen en ziekenhuizen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, zijn wij de juiste keuze voor uw schoonmaakbehoeften.

In deze sectoren is Schoon365 werkzaam:

Winkelcentra

Onze schoonmaakdiensten voor winkelcentra omvatten het dagelijks schoonmaken van openbare ruimtes, winkels en toiletten. We hebben de ervaring en expertise om zelfs de grootste winkelcentra schoon en georganiseerd te houden.

Woningbouwverenigingen

Onze diensten voor woningbouwverenigingen omvatten het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, zoals trappenhuizen, gangen en liften, en het opruimen van vuilnis en afval. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de bewoners van het pand tevreden zijn over de hygiëne en netheid van hun woonomgeving.

Scholengemeenschappen

Onze schoonmaakdiensten voor scholengemeenschappen omvatten het schoonmaken van klaslokalen, gymzalen, laboratoria, gangen, trappenhuizen en toiletten. We zorgen ervoor dat uw school een schone en veilige omgeving blijft voor studenten, docenten en bezoekers.

VvE's

Onze schoonmaakdiensten voor VvE’s omvatten het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, zoals trappenhuizen, gangen en liften, en het opruimen van vuilnis en afval. We werken nauw samen met het VvE-bestuur om ervoor te zorgen dat de bewoners tevreden zijn over de hygiëne en netheid van hun woonomgeving.

Parken en complexen

Onze schoonmaakdiensten voor parken en complexen omvatten het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, zoals trappenhuizen, gangen en liften, en het opruimen van vuilnis en afval. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat het park of complex er altijd schoon en georganiseerd uitziet.

Ziekenhuizen, bedrijven en instellingen

Onze schoonmaakdiensten voor ziekenhuizen omvatten het dagelijks schoonmaken van patiëntenkamers, operatiekamers, gangen, wachtruimtes en toiletten. We hebben de expertise en kennis om te voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsnormen van de gezondheidszorg.
schoon365

Waarom kiezen voor Schoon365

Schoon365 | Schoonmaakonderhoud | Specialistische schoonmaak | Calamiteitenservice

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!