Schoon365 | Schoonmaakonderhoud | Specialistische schoonmaak | Calamiteitenservice

Gevel reiniging | dak en gevel reiniging

Gevel en dak reiniging

Uw gevel of dak laten reinigen?

Een schone en goed onderhouden gevel en dak dragen niet alleen bij aan de uitstraling van uw pand, maar ook aan de levensduur ervan. Door de invloed van weer en wind, luchtvervuiling en andere factoren kan de gevel en dak van uw pand na verloop van tijd vervuild raken en er grauw en vlekkerig uit zien. Dit is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan op den duur ook leiden tot schade aan uw pand. Dus wilt u uw dak of gevel laten reinigen? Zoekt u een professionele dakreiniger?

Wij bieden professionele gevel- en dakreiniging aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren en gecertificeerde reinigingsspecialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om uw gevel en dak weer als nieuw te maken. We werken snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

In deze sectoren zijn wij werkzaam

Winkelcentra

Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten gebouwen, waaronder winkelcentra. Een schone en aantrekkelijke omgeving!

Woningbouwcorporaties

Als professioneel schoonmaakbedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om een schone en hygiënische omgeving te hebben voor bewoners van woningbouwcorporaties.

Scholengemeenschappen

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor het schoonmaken van uw scholengemeenschap? Bij ons bent u aan het juiste adres!

VVE schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner voor uw Vereniging van Eigenaars (VVE)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Parken & Complexen

Als eigenaar of beheerder van een park of complex wilt u ervoor zorgen dat uw gasten of bewoners kunnen genieten van een schone en hygiënische omgeving.

Bedrijven en Instellingen

Als bedrijf of instelling is het belangrijk om een schone en hygiënische omgeving te creëren voor uw medewerkers, klanten en gasten. Een goede schoonmaak kan hierbij niet ontbreken.

Specialistische reiniging

schoon365

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Schoon365 | Schoonmaakonderhoud | Specialistische schoonmaak | Calamiteitenservice