schoon365 | schoonmaakbedrijf | sectoren

Woningbouwcorporaties

Op maat gemaakte schoonmaakoplossing

Als professioneel schoonmaakbedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om een schone en hygiƫnische omgeving te hebben voor bewoners van woningbouwcorporaties.

Of het nu gaat om een appartementencomplex, een studentenhuis of een verzorgingstehuis, wij bieden op maat gemaakte schoonmaakoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw gebouw.

Ervaren schoonmakers

Onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat alle gemeenschappelijke ruimtes, zoals hallen, trappenhuizen, liften en gangen, grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. We houden rekening met de drukke tijdschema’s van uw bewoners en zorgen ervoor dat onze schoonmaakactiviteiten zo min mogelijk hinder veroorzaken.

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals het reinigen van ramen, vloeren en tapijten, en het verzorgen van afvalverwijdering en sanitaire voorzieningen. We werken met milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen en -apparatuur om een gezonde en veilige leefomgeving te garanderen.

Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en budget. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakoplossingen aansluiten bij uw wensen en eisen.

Bij Schoon365 streven we naar 100% klanttevredenheid en garanderen we de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten voor uw woningbouwcorporatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw gebouw schoon en veilig kunnen houden.

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!