schoon365 | kunststof kozijnen reinigen

Kozijnen reinigen en conserveren

Voor een langere levensduur en mooie uitstraling

Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw pand. Ze geven niet alleen een mooie uitstraling, maar bieden ook bescherming tegen weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Door de jaren heen kunnen kozijnen echter vervuild raken en hun oorspronkelijke kleur en uitstraling verliezen. Dit kan niet alleen onaantrekkelijk zijn, maar ook leiden tot schade aan de kozijnen.

Wij bieden professionele reiniging en conservering van (o.a. kunststof) kozijnen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze ervaren en gecertificeerde reinigingsspecialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om uw kozijnen weer als nieuw te maken. We werken snel en efficiƫnt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Op maat gemaakte service

Onze kozijnreiniging omvat onder andere het verwijderen van vervuilingen zoals algen, mos, en andere aanslag van uw kozijnen. We maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen die effectief zijn tegen vuil en tegelijkertijd uw kozijnen niet beschadigen. We kunnen zowel zachte als harde reinigingsmethoden toepassen, afhankelijk van het materiaal van uw kozijnen en de mate van vervuiling. Dus ook voor het reinigen van uw kunststof kozijnen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Na de reiniging brengen we een beschermende laag aan op uw kozijnen, zodat deze beter beschermd zijn tegen weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Deze beschermende laag verlengt de levensduur van uw kozijnen en zorgt ervoor dat ze er langer mooi uitzien.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We begrijpen dat elk pand en elke situatie anders is en bieden daarom een op maat gemaakte service aan die volledig is afgestemd op uw behoeften en budget. Onze kozijnreiniging en conservering dragen bij aan het behoud van uw kozijnen en kunnen bijdragen aan het verminderen van de kosten van onderhoud en reparaties op de lange termijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen en om een gratis offerte aan te vragen. Wij zijn trots op onze expertise op het gebied van kozijnreiniging en conservering en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!