schoon365 | schoonmaakbedrijf

Werken bij

Word deel van ons team

Bij Schoon365 zijn we altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. We zijn een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele schoonmaakdiensten. Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende carrière in de schoonmaakindustrie, dan is Schoon365 de juiste keuze voor jou.

Breed scala aan vacatures

We bieden een breed scala aan vacatures, van schoonmakers tot teamleiders en managers. Onze werkomgeving is professioneel en vriendelijk, en we zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. We geloven in het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur, waar iedereen de kans krijgt om te groeien en zich te ontwikkelen.

Als je bij Schoon365 komt werken, bieden we je een uitgebreid inwerktraject en training, zodat je snel vertrouwd raakt met ons bedrijf en onze werkwijze. We bieden ook continue opleiding en ontwikkeling, zodat je kunt groeien en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hechten veel waarde aan teamwork en open communicatie, en we zorgen ervoor dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij het bedrijf en de klanten die we bedienen. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele schoonmaakdienstverlener, en we willen dat onze medewerkers deze trots delen.

Als je geïnteresseerd bent in een baan bij Schoon365, bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om van je te horen en jou te verwelkomen in ons team.

Ontvang een gratis offerte

Offerte aanvraag voor:

Hoogste kwaliteit

Onze klantenservice is uitstekend en wij zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en om de hoogste kwaliteit en waarde te bieden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Wij helpen u graag verder!